Monday, May 18, 2009

Opravdani izostanci

Ma, zezam se, nema opravdanja, sve sto kazem zvucace kao izgovor, ali opet cu da kazem: radilo se tesko, kako na poslu, tako i van njega, snimio i objavio singl plocu i CD zajedno u paketu, sakupio bend da to svira uzivo, organizovao jos jednu turneju po zemlji izlazeceg sunca, a najvise od svega izvor muzike presusio.
Odoh do Nippona za neki dan na brzinsku turneju, pa kad se vratam nadam se da cu imati jos sto god da podelim sa vama.
Novi projekat mozete cuti OVDE. Vi sa dubljim dzepom kojima se ovo dopada mozete da narucite i ispostujete nezavisnog izdavaca ;)

6 comments:

uros said...

Želim ti mnogo uspjeha in sreće na tvom putu. Velika ti hvala za album Laze Ristovskog in Nenada Jelića, super stvar za slušanje. Mislim, da je Nenad igrao na snimkama sa Lalom Kovaćem.

klakadak said...

Bravo za muziku, vrlo interesantno. Nesto ne pamtim da sam ista slicno cuo. A video je isto super. Svaka cast i samo napred!

Anonymous said...

predrag, ovdje dragan iz banjaluke...kolega tvog brata i nazalost covjek koji je njemu javio za Drazena. radim jednu odlicnu emisiju na BiH radiju i za mjesec dana pripremam specijalnu emisiju o jugoslovenskim muzicarima u evropi i svijetu...sjetio sam se i na tebe pa te molim ako mi mozes poslati neku mp3 ili dvije na moj email: anatomija.zvuka@gmail.com hvala ti dragan

Anonymous said...

Novi projekat Peshice je zesce sranje moram da ti kazem. A vidim i hteo bi da zaradis na svojoj guzi malo para dok sa strane kacis albume drugih izvodjaca po internetu i siris pirateriju. Budi musko pa stisni guzu i okaci svoj album kao i sto kacis druge albume!!

tvoj drug Mali Mrav

Anonymous said...

samo sebe reklamiras
dal u tome gustiras
ili je to nacin jedini
da medju japancima budes u sredini:)

Bassta! Pex, a.k.a. Gramofonije Plocanovic said...

Dragane iz BL, nema frke, cim se vratim, najverovatnije u utorak.

Mali Mrav, slomio si mi srce svojim komentarom. A link je uveliko na netu, samo ti nemas tome pristup...

Anonymous - da, samo nisam u sredini, vec na vrhu ;)