Sunday, April 1, 2007

Nedelja, bre, 1 April, nego sta!

Evo jos jedne ture, omoti stizu kasnije, express preporuceno!

INES - A bilo je jutro i sunce na pomolu kad sam tebi pripala ja/Noc

Ines, Ines, Ines, Ines... Ines, ko si ti? Zasto si u moj zivot usla tiho i na mala vrata? Zasto si iza sebe ostavila samo ovaj singl, samo to i nista vise? Gledajuci te tako slatku i ljupku na omotu ploce, gde pokraj jezerca sedis, dok ti se labudovi sunjaju u blizini (ljubomoran sam na njih!), pozelim da sam ja taj kome si pripala u rano jutro dok je sunce bilo na pomolu. Tvoj glas i predivne melodije me teraju da te zamisljam kako si svojevremeno imala karijeru pevacice sansona u Francuskoj, a onda si cula da u starom kraju postojim i ja, vratila se, snimila plocu i znala da cu je ja godinama kasnije konacno cuti. Ali, ne brini se, potrazicu te, Ines, i pripasces meni jednog jutra.
http://rapidshare.com/files/23788746/Ines.rar.html

MALO DALJE

Narucio sam ovaj singl iz kataloga samo zbog naslova pesama - glupavo sam pomislio da se radi o nekom "pank/novotalasnom" bendu. Nazalost, radi se samo o jako, jako losoj grupi, jos jednoj od mnogih na koje je vinil uzaludno potrosen.
http://rapidshare.com/files/23787622/Malo_dalje.rar.html

MEDA

Uh, ovoga se secam jos kad je izaslo. Razvodnjeni disko-rok ritam i dubok glas Mede = gubitna kombinacija.
http://rapidshare.com/files/23788443/Meda.rar.html

DUSAN PRELEVIC
Pa, tih dana je disko bas bio popularan kad se i ovaj latio toga. Neuspesno, nego sta.
http://rapidshare.com/files/23788970/Dusan_Prelevic.rar.html

PAVLE ZIVOJINOVIC

e, da se razumemo, ovo nije lose, naprotiv. Jedan od prvih nasih rok singlova. Pavle ima glas operskog pevaca, ali i dalje ovo stoji i odupire se zubu vremena.
http://rapidshare.com/files/23789498/Pavle_Zivojinovic.rar.html

RADOSLAV GRAIC

O ovom liku nista ne znam - uputite me!
http://rapidshare.com/files/23789744/Radoslav_Graic.rar.html

4 comments:

pop3 said...

Vladimir Erdeg - Meda je verovali ili ne jos uvek aktivan.Repertoar nije menjao sigurno jos od tog singla, ali i dan danas puni Veliku vecnicu u Gradskoj kuci.Sada ima preko 200kg.

Strahinja said...

SVAKA TI CAST!!! SAMO TAKO NASTAVI

Pike said...

Radoslav Graic bio je veoma popularan pevac, producent, kompozitor, aranzer, krajem 50ih i tokom 60ih kasnije je bio u valjda urednik u Radio Beogradu. Jedna od njegovih najpoznatijih pesama i najpopularnijih je Andjelina (ne ona Radmile Karaklajic). Pevac zabavne muzike kako se to onda nazivalo, uz lako naslanjanje na jazz. Slicno Tihomiru Petrovicu i plejadi tadasnjih pevaca (Lola, D.Jaksic, Zivan Milic, Krsta Petrovic, itd)
Jel' dovoljno? :)

Pozdrav & samo nastavi

Ines said...

Hvala na komplimentu.... Ja sam u Australiji a ne u Fransuskoj.Steta da nisam jos snimila pjesme osim jedne "Oda Mladosti" jer sam trebala ici natrag u Australiju. Pozdrav od Ines.