Monday, November 17, 2014

Stariteti u novom ruhu

pa, 'di ste?
surovost kapitalistickog zivota mi je konacno dozvolila malo predaha, taman dovoljno za ova dva vinilna bisera. oba albuma su objavljeni za izvesnu spansku etiketu, oba odlicna.

OVAJ odlican album pulskih Problema predstavlja konacno dugosvirajuce izdanje benda koji smo, do skorije, slusali u snimcima jako loseg kvaliteta. Osim cuvenih par numera sa Novi Punk Val kompilacije ima jos nekolicine snimaka iz istog sessiona, te isto toliko demo snimaka, doduse slabije zvucne kvalitete. Uglavnom, ceo album je konstanto kvalitetan punk/new wave (koji ni konstantno sviranje gitare sa flanger efektom ne moze da pokvari) i ovo je zaista izvanredan potez od izdavaca. 


   

OVAJ album je split LP, pretpostavljam cisto iz logistickih razloga - nijedan bend nije imao dovoljno materijala za solo LP. U svakom slucaju, oba benda su izuzetno kvalitetna, slovenacka strana bolje snimljena. 

Oba izdanja, kao i sve od istog izdavaca do sada, preporucujem svakome ko ima para da kupi ploce. 

3 comments:

Anonymous said...

bok bassta
što je sa stereovizijom
danima ne mogu pristupiti, znaš li gdje je problem
pozdrav
lucky

Bassta! Pex, a.k.a. Gramofonije Plocanovic said...

znaci neko ipak dolazi ovde... poslednje sto znam je da treba da se plati serveru za sajt, valjda bude sve OK neki dan...

sunday said...

To sam i ja hteo da pitam.Nisam se kačio na Net jedno mesec dana,do pre 2 dana,kad na Stereoviziju,neće...Pa da pitam tebe,nemam koga drugog.Pretpostavio sam da je nešto oko zakupa.
Pozdravljam.
Antić