Saturday, October 22, 2011

Malo singlova pred pauzu

Doslo je vreme da malo zapostavim blog, sto ne cudi, jer je cesto zapostavljan, ovaj puta sa najavom. Sumnjam da cu ista da postujem do Januara, ali nikad se ne zna. Do kraja godine cu biti jako zauzet bendom, pa ce skoro sve slobodno vreme da odlazi na to. Narafski, ako uspem javicu se ;)

Za ovaj put nesto re-uploada i nesto singlova koje pre nisam kacio. Omota nema, ako uspe dodacu ih sutra...

TAMARA SARIC - oba singla
Nemam sta da kazem sto nisa rekao pre: prvi je odlican, drugi tako-tako. Ovde su oba u jednom fajlu.Rade Vuckovic - Aleksandra/U decembru ljubavi singl
Ne znam mnogo o ovom liku, singl nije nista mudro, mada je druga strana jos i OK, ima cool bas liniju i break-beat na pocetku pesme, dusu dalo za sample. Singl preuzmi ovde.
Branko Kovacic - Pera Kawasaki Blues/Fantazija
Producirao Ljuba Ninkovic, godine 1980. Znaci: middle of the road, sa blagim uticajima Dire Straits. Ploca za vas.

Grupa BOB - Grupa TNT/Poznajem tu djevojku singl
Pisah vec, odlican singl iz 1977, bugi rok, pab rok, proto pank, proto metal, ko su ovi ljudi koji pevaju o najboljem stripu ikad?!?!?!?!Petar Stojancic and the Party Band - singl
Mislili ste da je Do they know its christmas ili We are the world nesto najgore (posle Za milion godina, svakako) sto je moglo da se napise u muzici? Varali ste se, ovo je najgore! Ko je Petar Stojancic? Je li to Perica STojancic ili samo neko ko ima isto ime? Na omotu je lik koji moze da bude Perica. Ne znam, ne mogu da nadjem nikakve informancije. Singl je ovde.


Pozoriste u kuci singl
Iz najgoreg u najbolje: maestro Djuza i "Jos jedan prodje dan", jedna od nasih najboljih balada ikad. Druga stvar je takodje odlicna, obrada stare madjarsje pesme, dok je na b-strani skec iz odlicne znane nam serije. Ovde.


Rajko Knezevic "Brajic" - Ponosnoj Kozari/Bitka za Travnik
Revolucionarne pesme. Samo za one sa debelim zivcima. Ovde.1 comment:

666 said...

Inače, zanimljivo je da se Branko Kovačić zove i bubnjar Let3...