Thursday, April 17, 2008

ZIVKO I ZDRAVKO

Drago gramofonijanci,
znam da ste se pretgrli brinuci se za vaseg Gramofonija, pa da vas obradujem da sam ziv i zdrav. Kao i obicno nema se vremena: dva posla, bracne duznosti, sviranje, a malo sam bogami citao i stripove... pa, ne moze bas sve da se postigne.
Uglavnom, javicu se ja opet, da vas obradujem nekim vinilom. Trenutno iscekujem test pressing svog solo LP-ja. Jedna strana gitara, druga strana bas, slusaj na sav glas. 100 komada, 100 komada, to je nasa nada. Svih 100 omota imace drugaciji prednji dizajn i siguran sam da necete imati prilike da kupite taj vinil jer ce otici dok si rekao "biskvit". Zato cu cim ploca stigne da je ripujem kako i dolikuje. Promocija ovde u Pertu se ocekuje negde u Junu, u Japanu u Julu/Avgustu, a ko zna, mozda se nesto desi i u starom kraju, jednom kad odem tamo. A to bi trebalo da bude u Avgustu.

EDIT: ovih dana sam u nevidjenoj guzvi oko preseljenja. cim se sredim nadam se povratku blogovanju-radovanju! krajem jula idem na 3-4 meseca odmora, pa bolje do tada da nabacim ovde sto vise materijala za sve gramofonijance...